Extension to Healthcare Centre – Slough

Project Title: Extension to Healthcare Centre – Slough
Client: NHS England
Value: 500000
Programme: 9 months – completing January 2017.

The project was majority funded by NHS England to provide additional front line services in the community to help reduce overcrowding at the local Hospital. The requirement was to create nine new consulting rooms which would enable the Practice to employ additional GP’s and specialist medical staff.

The extension had to be constructed at the rear of an already very congested site with patient and staff car parks as well as pedestrian and public footpaths in close proximity to the works. The Practice also had experienced a number of break-ins recently and the site had been prone to vandalism.

ES Moss constructed a 2m high ply and timber secure compound around the site area with lockable gates, security lighting and alarms.  Where doorways were formed between new and existing facilities these too were secured with full height hoarding when unoccupied.

Are you a Construction Consultant managing a Portfolio of buildings?

If you are looking to convert a building please do feel free to give our team a call and see how we can help you transform your space into a more profitable or beneficial environment.

Find out how we can help

Do you have a specialist requirement?

If you are looking to convert a building please do feel free to give our team a call and see how we can help you transform your space into a more profitable or beneficial environment.

Talk to our team